CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, September 21, 2010

p beraya....

khamis, 15 september 2010

pada hari khamis yg lpas ak n beberapa org membe2 skolah dl bekumpul g beraya umah diorg... perh lm dah x jmp diorg taw.. last jmp pon ms g reunion ari 2... tp x ramai yg blh follow la... tp its ok dr x da kan.. yg ikut g beraya ari 2 ak, cia, liz, ika, nas, din, shaha, ayien, wan n osama.. walaupon x ramai tp tetap best... first skali ktorg g beraya umah ika dl... ml nya ikut kan plan nak g beraya umah fiza... hmm tp last min cancel... nasib ika ada kat umah ari 2... so g la beraya kat umah dia dl...





then tgahari bermula konvoi beraya kami dgn 3 buah kereta g umah ayien lak...,kalau dl masing2 naik motor je tp skrg.... huhuhuhuhu, kenangan btol la.... lm x jmp dia, bl jmp malu2 kucing lak... kucing pon x da malu mcm dia... mkn tgahari kat sn.... dia masak... huhuhuhuhu... sonang la buah hati kamo ayien... ahaks....




lpas zohor ktorg gerak umah idin lak... perh x sangka da beso pon masih dpt uit raya gak.... tima kasih mak cik... huhuhuhuhuhu... after that ktorg gerak g umah wan lak... tgu en osama yg x tib2 lg dr s.alam.. huhuhuhuhu, patut nya boy ikot tp tetiba sedara dia dtg lak... adoi,rosak plan... hahahahha... sementara tgu diorg ni,singgah la kjap kat umah ak..... lpas uh br gerak g umah cikgu wan.... n ptg skit gerak lak g umah cikgu hafiza... nasib cikgu2 masih ingat ktorg lagi... macam x caya je kan... tp 2 la... da lm x jmp diorg... ramai cikgu yg ngajar ktorg dl da pindah... x ramai yg ngajar kat seri indah lagi... biasa la dlm idup ni mesti ada perubahan kan...







bln syawal...

salam wbt...
skarang ni da bln syawal... maksd nya hari raya la kan... huhuhuhuhu.. tp ntah knapa thn ni x rasa suasana behari raya 2... mgkn sbb umur pon makin meningkat kan... pada 7 september yg lalu umur aku sudah menginjak ke 20 an... ak suda berumur 20 thn... gase mcm tua je bl da tglkan alam belasan thn nih... hahahahaha, blh plak mcm 2 kan... tp 2 la knyataan nya.... raya thn nih.... x taw nak describe mcm mn... x brapa nak meriah bg ak... mgkn jgak sbb cuti hnya seminnggu aje.... skarg ni pon da ada kat kolej blik... lg sebulan nak final exam... n x lm je lagi mak n abah nak g haji... tgl la ak sorg kat cn... nak ikut!!!!! x suka kn tgl mcm ni taw... huhuhuhuhuhu....



Thursday, September 2, 2010

shopping!!!!

salam wbt...
tajuk arini shopping... hari selasa bersamaan 31 ogos 2010 hari kemerdekaan negara kita nih, aku pny baik p sambut kat jusco ngan my parents.... ahaks.... nak raya pny pasal g la besesak kat sn... ingt ye la nak g beli bj raya ngan kasut raya la katakan... aku bkn suka na tmpt sesak2 nih,tp d sebabkan da lm sgt x blik umah n x kuar shopping ngan mak so ape lg shopping la.... tahan je la ramai org an... ada uh sampai ilang anak kat shopping complex... shopping pny pasal... ahaks...
pny la ssh ak nak bt pilihan weh... bnyk sgt choice smp rabun mata ak nih... nak beli kasut... bnyk sgt pilihan... cuba yg 2 x kn ngan kaki la... x padan la...


tp x da satu pon yg ak bekenan...
tp d sebabkan ak kecian akak salesgirl uh ak beli gak la... hahahahaha...
then g tmpat beg lak... aduh, lawa gler... mmg niat nak beli da beg uh... tp d sbbkan mak dah belikan kat umah so x jd la... lain kali la kot... x da jodoh ngan beg uh la maknanya... lalalalala....



then masa nak g bayo lak... adoi sakit ati tol la ngan sorg pak cik nih... ada ke ptt suka suki dia je potg line ktorng.. pnt kot ktorg suma beratur dia sedap2 sesedap KFC yg ak mkn ms bukak pose ri2 g potng line ak.. nak hangin tol la... pas2 blh lak ajak kaum kerabat dia join skaki.... hamboi2,melampau tol.. nasib ak pose kalo x da lm kn da.... huhuuhuhu.. ada plak uh yg join pak cik uh tp hmmm skali kn jelingan maut manja ak nih tros blah... hahahahaha.... melampau tol anak dara pak cik rahman ngan mak cik rosni ni...

pas 2 ms nak blik lak ujan pny la lebat gler.... pokok2 mcm nak tecabut ak negok.... adoi....



pny la lebat ujan time uh... nasib bkn ak yg drive kalo x mau tebabas.... lalalalala...