CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, October 17, 2010

17 oct 2010

semlm ak n my family g hantar mak ngan abah ke kelana jaya (tabung haji) untuk menunaikan haji...
hmmm, x sangka cpt je ms belalu kan... kalau ikit kan hati ak nak ikt aje kemn diorg pg...
bkn ape, ak cuma x biasa bl diorg jauh dr ak...
walaupon ak study kat s.alam, ak x risau sgt coz ak taw mereka msh d malaysia...
tp kini..... jauh dr pandangan ak...
i promise 2 be a strong gurlz, but i juz can't...
im not good at it...
i promises not 2 cry, but what i can do juz cry and cry...
im sorry mom,but im juz not 2 strong like what i think...
kalu dl ms ngah time2 exam ni... 2 3 hari mesti kol mak...
skrg....
mcm mn...
but juz don't worry, i need 2 be strong...
4 my self and my brother...
i need 2...
i hope they know hown much i love them...
coz last night i don't have spaces 2 tell them...


Saturday, October 16, 2010

malaysia - mekah

hamboi title x tahan..
ahaks...
serdang to mekah...
hmm,tonight my parents akan berangkat ke tanah suci mekah 4 a month...
tinggal la daku sendiri...
wawawawa...
tp nsb je la ak ngah final exam..
but kesian ngan my bro la kan...
yg kn tgal kat umah,jd org bujang sguh la kamo oi...
lbh kesian kat abg ak afiq...
penat2 blajo,konvo tp my parents x dpt tgk dia terima diploma nya...
sabo ye abg ku....
kami adik beradik ada tok support u...
congrats my bro...
i hope ms sebulan 2 cpt belalu la....
x biasa x da my parents with me....
luv both of u...

Tuesday, October 5, 2010

x da mood nak exam!!!

exam..... hmmmm... knape kn ada exam??? knape eak?? ak pon x taw la... hmmm...
ilek suda la an.... juz nak upsate my blog... d sbbkan bz yg memanjg,hahahhaa... ak x da ms nak update... bnyk je ctr nak story tp 2 la.... ms x da.... hah.... flight my parents mgu dpn... mereka akan berangkat ke tanah suci mekah dlm ms x smp lg 2 mgu... so mgu ni sy blik umah... miss them.... ingt an diorg g bln nov... upa2 nya dpt tempt awl.... kecian la adik n abg ku.... ape la yg diorg mkn nnt eak... kalo ak cuti x pe la jgak... n kalo ak da ada lesen blh la ak ulang alik dr kolj ke rumah.... hmmm, pndai2 la korg nak idop... hahahahahah.... sabo je la eak... ak exam x lm pon... ada la 3 mgu.... kira sebulan mak g br ak blik.. hahahahahaha... kurus la mereka mkn kat kdai je... ahaks.... x sabar nak blik mgu ni... nak jmp mereka.... i love u soooo muchhhh mak n abah...

Sunday, October 3, 2010

serabut....

title pon da serabut.. so ape lg mmg serabut la... hahahahahahaahha.... ntah la,skang ni bz gler,da la x lm je lg final... dgn test nya, presentation nya, quiz lg... tekanan perasaan tol... lm2 blh jd gler.. tp nak bt mcm mn an... da nm pon student..... jadual padat gler....
4 oct: presentation audit
6 oct: test TAXATION
7 oct: test MAF 330 & program doa slamat kembara kesatria
11 oct: teat AUDIT
12 oct test FAR 315
13 oct: test BEL
15 oct: quiz AUDIT...
tension!!!!!!!!! ak nak blik umah.... bkn pe, 4 NOV nntparents ak akan berangkat ke tanah suci mekah... time 2 plak da la ada final exam kompem2 la x dpt nak anto.... wawawa.... bl dpt taw je pasal uh gase mcm nak nangis gler2 r... kuat kan semangat!!!!!..
chaiyok2...

FINAL EXAM:
27 OCT 2010: FAR 315
31 OCT 2010: ETR 300
2 NOV 2010: MAF 325
4 NOV 2010: AUD 390
8 NOV 2010: TAX 370
11 NOV 2010: MAF 330


blik cuti sem awal pon apa ada... x da org kat umah pon... wawawawawawa.... cool je la....
jgn jadi bdak kecik....
hmm.....