CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, July 17, 2011

FRIENDSHIP!!! MY BEST BUDDY....



~MY BEST BUDDY~

~NASIHAH NADZIM @ SAYHA @ CIA~
Dilahirkan pada 7 october 1990....
cik adik ni merupakan sahabat yang paling ak sayang!!!
y??? sbb dia slalu ada time ak perlukan dia!! she's a great friend!
dia ni jiran ak so mmg da kawn dr kecik lagi!!
dia ni seorng yg peramah, happy go lucky, talkative, n sweet!!
dia slalu ada waktu ak sedih n gembira!!
1 bende yg ak suka bila dia x kan pujuk ak bila ak merajuk cos dia taw ak x blh idop kalo dia xda!!
=))=)) seriusly btol sgt2!!
dia sekarang blajar kat UITM melaka....
ak bnyk belajar erti kehidupan drpada dia...
n i hope we will be fren 4 eva...


~NAZIRAH NADZIM @ NAZY @ BABY~
24 JUNE 1992
Cik adik ni merupakan adik kepada nasihah nadzim n she's also one of my BFF!!!
ak knal dia dari kecik!! smp la skrng still berhubung walaupun masing2 da jauh.. :(
ak panggil dia ni b je... i love her mcm adik ak sndiri!!
walaupun dia lagi muda dr ak tp dia matang!!
kadang2 dia yg bebel kat ak...hahahahah..
ak suka bila dia gedik2 panggil ak kak al... huhuhu... ngada u dik nazy...
dia ni pon sm mcm kakak dia, slalu ada waktu ak perlukan someone!!
seorang yg peramah, suka bt lawak, suka berkawan n yg paling penting happy go lucky!!


~SYAFIKA GAFAR @ IKA @ PIKACHU~
14 february 1990
cik adik yg pakai baju biru 2 ika... ak knal dia sjak dr sekolah rendah lagi...
dia ni pon antara yg paling ak sayang sgt2!!!
sbb nye ak x da sbb nak syg dia.. huhuhu =))
she my fren but i love her so much!!!
dia seorng yg agak pendiam tp bila ngan kitorang dia jd bnyk ckp...
dia seorng yg sabar, suka senyum i like bila dia senyum cos nampk lesung pipit dia...
huhuhuhu....
cik adik ni da hbs blaja s makin ssh la nak jmp dia.. :(

~NOR NADIA LIZ ZAKARIA @ LIZ @ NAD~
11 february 1990
ni la sahabat ak paling degil!!!
ak ckp dia degil sbb dia suka cr gado ngan ak n x mo kalah!!..=))
tp ak syg dia!!!
walaupon dia suka cr pasal ngan ak n kitorng slalu gado....
ak still syg ngan dia...
ak knal ngan dia ms sekolah menengah form 2!!!
tp sbb mulot becok dia ni ak senang ngan dia...
dia ni pon makin ssh ak nak jmp rumah dekat tp hmmmm.....
ye la masing2 sibuk blaja n keje an....
skrng ni liz ngah tgu tawran sambung blajo..
hope dia dpt kat shah alam senng ak nk jmp dia!!!

~AMIRAH SOLEHAH SHOKRI @ MIRAH~
1 february 1989
last skali cik mira!!!!
dia ni da mcm kakak ak da...
since ak x da kakak kan.....
dia ni seorng yg talkative.... berckp je...=))
tp penuh ngan motivasi!!! i like....
skrng dia blajar kat UPM belakang umah ni je.. :-p
da nak masok final sem rasanya.... bz memanjang mengalahkan PM..
tp tiap kali nk jmp ak slalu tido.. x sempat g nak jmp dia... hahahahaha...=))


F-ellings are kind to share which is bad or good
R-eal friends try to help your problems
I-n the future you might bump into you old friends and talk about your old friendship an try to keep in contact
E-ever think that you are losing your friendship with people you have not be keeping in contact well you should never think that
N-ever lose your cofidance of keeping in contact
D-ont let your feelings knock your friendship down
S-o you may think that you have no friendship with people you have never seen i ages you do once you make a friend you never lose them
H-ours are going in bye waiting on your friend you are getting tired of waiting then your friend apeares thats real friendship
I-n you (youve got a friend in them )
P-ushing you way to the crowd you and your friend laugh out loud thats what you call real friendship and remember you got a friend in me.