CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 8, 2012

world's biggest book sales!!

Assalamualaikum wbt..

hye hye hye... heeee :-D 
lama sangat rasanya kan kan tak update ape-ape kat ruang blog nih...
dulu ingat kan masa praktikal ni lagi banyak masa nak bersenang lenang..
tapi aduhai... lagi busy dari masa belajar taw..
but now i'm not going to write about my practical training..
ohoooo jangan nak speaking sangat la kan kan...
macam yang kalia lihat pada tittle post saya ini.. heee :-D
hari ni luangkan masa dengan my mom and teman dia pegi jalan-jalan cari buku...
disebabkan mak ssaya minat sangat membaca saya pun ikot kan je la ye..
sejak-sejak dah blh drive nih kan mana pegi memang saya la yang jadi driver nye..
ok lets go~~~~~ owh ye lupa nak bagi taw.. disebabkan saya ni pakai hp murah je so kualiti gambar agak tidak lawa la kan but i just want to share with all of you..




jauh berjalan tu.. heeee :-p



my mom with her car.. ahaks... lawa kan kan...
(dalam anganan je la, kalau aku keje besar pon nak dapat kereta nih x mungkin kot)


ok ni pintu masuk ke pesta buku ye... 
dekat belah luar pon ada jugak tapi bukan jual buku la...
let's go~~~~


my mom sibuk mencari novelnya...


tempat dia sangat la luas dan sangat la banyak buku nya...
sampai kan diorg bawak kotak untuk isi buku yang nak dibeli...
bukan itu je... harga dia sangattttt murah...
ak ada jugak la beli novel satu novel harga RM 8.00
ok jom tengok apa yang ak sempat capai tadi ye...




ni la novel-novel yang sempat aku beli...
nak merayau lama-lama pun tak larat la sebab ramai sangat orang..
so kalau korangnak pergi sempat lagi...
dia bukak sampai esok..
so ape lagi serbu la...
lepas pergi mines saya ajak mak pergi jusco..
disebabkan dekat pesta buku ni tak jumpa novel yang latest so ape lagi jalan lagi la...
dekat jusco agak-agak nak dekat  biji buku jugak la mak beli kan.. 
tapi satu yang sempat aku rembat nak baca yang ni...


sejak bila aku minat baca novel English ni aku pun tataw..
just nak try improve my language..
ape salahnya kan kan...
so agak-agak bila aku boleh habiskan baca suma novel-novel nih??