CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, September 4, 2013

IK's the legend.. hang out raya!

assalamualaikum...
ok time to publish all the draft...
berkepuk2 draft tapi nak publish pikir banyak kali..
so here we goo..... 

~24hb August 2013~
ex-classmate year 2006 & 2007 IK!!



candid picture... ni time open house rumah liz..
tah bape lama tak jumpa..
ni pun sebahagian aje yang datang..

~ 25 August 2013~
jalan beraya rumah cikgu wan nor & cikgu rashidah..
last beraya rumah cikgu-cikgu tahun 2010..
girl only okeh..





ok picture prove eh.. next year ada lagi ke tidak tak taw la..
yelah masing2 ada yang dah kerja.. yang masih belajar pon ada...
esok lusa ada yang kahwin...
susah pulak nak gather macam ni lagi kan...
insyaallah lepas ni reunion bawak family ke..
hahahaha...


picture yang ni masa nak gerak pegi rumah cikgu rashidah...



picture kitorang je...
mana nya gambar cikgu oiii..
hahahaha..
dah balik dalam kereta baru perasan tak bergambar dengan cikgu..
tak patut betul...
suma tak sabar nak pegi tengok wayang gamaknya...


next kat alamanda...
saje la nak habiskan masa tengok wayang sementara tunggu cikgu katy sampai...
tp at the end tak jadi pegi rumah dia...
end up dekat putrajaya snap picture...
hahahaha..
suma muka gila bergambar nih..









aku rasa banyak lagi picture tapi tak larat nak belek satu2...
kemain suma... dapat tab terus bergambar..
i like u...
hahahahaha...

p/s: next journey to Port Dickson okeh guys...
in planning insyaallah...

wedding Farah. tanah merah, kelantan...

assalamualaikum wbt...
alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk menghirup udara dan bernafas dimuka bumi ini...
cuti semester pun dah nak habis...
banyak cerita untuk dicoretkan tapi biasa la tangan ni terlalu malas untuk mengarang.. hahahaha
actually bukan salah tangan tapi orang nya.. hahahaha..
so entry kali ini maybe agak terlewat...
13 hb August 2013 lalu aku bertolak ke tanah merah untuk majlis penikahan sahabat baik yang aku kenal sejak di semester pertama di UiTM.
alhamdulillah persahabatan kami masih baik malah tersangat baik tu yang sampai sanggup kuharungi 8 jam dalam bas semata untuk meraikan hari bahagia dia..
tak banyak nak coret sebenarnya tapi nak post picture..
hahahahaha



ni hari pernikahan dia... 14 August 2013 rabu malam khamis...
dengan sekali lafaz selamat dia jadi milik suaminya...
alhamdulillah..


ni picture pelamin diorang... i like sebab banyak bunga... hehehehe
tak sempat nak ambik picture banyak2 sebab ramai no yang nak bergambar dengan pengantin...
kitorang pon tak sempat nak menyelit lama2..




disebab kan kitorang ni tetamu... ni je la kerja kitorang sepanjang majlis tu..
hahahahaha.. sungguh tak sopan kan.. hehehe
nasib la ramai ada kengkawan dari kelantan datang kalau tidak mau aku dengan aina termanggu sendiri..
cewahhh tak boleh blah nye ayat kan..



eh2 my picture mesti la kena ada okeh.. hahahaha...


ni jelah picture yang sempat ambik masa malam nikah...
sibuk punya pasal kan.. 


ok ni pulak picture sepanjang kitorang kenal start dari semester pertama hingga kini... insyaallah selamanya..
memang dari awal dah taw dia orang first yang akan menamatkan zaman bujang..
tapi tak sangka sekarang kan..
ape pon tahniah diucapkan..
i know she a good daughter to her parents & parents in law, she will be a good wife to ann, good mother to their future children & she's a good friend of mine..

so turn sape lak lepas nih.. jangan lupa jemput2 ye...
p/s: thanks a lot to aina farihin sebab teman aku sampai ke kelantan, family fara yang layan kami sangat baik.