CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, July 2, 2012

akhir sebuah rasa...



title of song kenangan semalam by olan...

ya akhir sebuah rasa bila akhirnya dia buat keputusan untuk mengakhiri zama bujang nye dalam masa terdekat ni..
first of all congratulation to you and your future wife..
I'm happy for you... walaupun dalam hati hanya ALLAH yang tahu...
sakit.. itu yang kurasakan bila dapat tahu...
namun aku tahu jodoh antara kita memang tak ada...


thanks to my best friend sebab bagi tahu kat aku...
maaf jugak sebab buat kamu risau tentang hati aku..
i can lie to you but i just can't lie to myself..
it's true.. deep in my heart...
masih ada nama dia dihati ni...
4 tahun... lama masa berlalu...
tapi ak masih bodoh seperti dulu.. masih ada rasa sayang pada dia..
aku tergamam bukan hanya terkejut tapi kerna aku tahu betapa punah nya hati aku saat itu..



let go things that can no longer be fixed...
if you force to try to put them back,
things will only get worse..
holding one is being brave, but sometimes..
moving on make you even tougher...

i keep telling myself just move on...
dia dah pun melangkah pergi mulakan hidup baru...
kalau setahun yang lepas dia masih ada untuk aku..
tapi kini dia bakal menjadi milik orang lain...
just move on!!!!
but it's not easy to do it...
orang boleh cakap apa saje tapi untuk melakukan nya...

tapi.. nak buat macam mana kan...
bende dah jadi... dah berlalu pun...
move on and have a good life...
insyaallah i can do it... but it's take time..
i hope... one day.... i will find a person like you...
maybe you are to good for me...
have a happy life with your new family...
thanks for inviting me, but i can't go there...
sekali pun aku tak ada paper exam hari tu,
takkan mampu kaki ni melangkah melihat dirimu di atas sana...
and for me....

p/s: 8 July 2012... i will always remember that date...
barakallah hulakuma wabaraka... tahniah!!

0 comments: