CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 1, 2013

new year! bubye 2012.. welcome 2013..

Salam wbt...
alhamdulillah.. bersyukur sangat kerna masih di beri peluang untuk terus bernafas di atas bumi ini..
tahun datang bersilih ganti..
tapi yang pasti aku masih begini,..
harapan nya semoga tahun 2013 ni membuka lembaran baru dalam hidup ini..

saat 12 tepat orang berpusu2 keluar melihat bunga api sedang aku hanyut dibuai mimpi..
aha.. tiada sambutan2 ye macam biasa jugak la..
jadinya... dipendekkan cerita la...
apa pulak azam untuk tahun 2013 ni???
harapanya tak terkubur la seperti azam2 tahun sebelumnya.. heeee..

pertama sekalinya azam aku untuk tahun baru ni..
untuk short term punya la... heee...
buat masa nih aku nak habiskan dulu practical training.. insyaallah lagi sebulan habis la..
memang tak sabar nak habis.. penat gila lagi2 kerja dekat audit firm kan..
tapi harapan aku sebulan yang tinggal ni aku dapat kutip segala ilmu yang boleh..

keduanya... azam ak untuk tamatkan pengajian aku tahun ni jugak..
insyaallah kalau tak ada apa2 halangan 4 march 2013 start new semester as final year student..
harapannya aku lebih serius dalam pelajaran dan tak kan pernah give up..

ketiganya.. apa lagi ye...
aku nak jadi anak dan muslimah yang solehah..
aku ingin berubah ke arah yang lebih baik.. insyaallah..
bukan sebelum ni tak baik.. hahahahaha...
cuma bila usia dah meningkat rasanya elok la untuk belajar lebih matang seiring dengan usia kita kan..
owhhh nooo.... x sangka dah 23 tahun ak ye..
still muda lagi ye tak...

itu je la kot azam ak tahun nih... eh tak la mesti la ada lagi.. tapi yang main nye ni la...

makanya... secara rasminya.. saya menutup tirai 2012 dalam hidup saya..
jika ada sebarang kesilapan harap di maafkan la ye..
welcome 2013... hari2 yang mencabar semoga dapat dilalui dengan tabah..

to all my friend yang bakal menamatkan zaman single mingle diorang tu,...
harap sangat berbahagia ye... jgn lupa jemput kita lak ye..
for me? aha lambat lagi la kot banyak lagi benda nak di fikirkan..

2 comments:

依之汉 said...

Dan saya yakin kamu boleh.

Selamat tahun baru!

Alia Rahman said...

insyaallah.. kalau ada usaha mesti boleh punya la.. heee thanks ya..