CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, September 4, 2013

IK's the legend.. hang out raya!

assalamualaikum...
ok time to publish all the draft...
berkepuk2 draft tapi nak publish pikir banyak kali..
so here we goo..... 

~24hb August 2013~
ex-classmate year 2006 & 2007 IK!!



candid picture... ni time open house rumah liz..
tah bape lama tak jumpa..
ni pun sebahagian aje yang datang..

~ 25 August 2013~
jalan beraya rumah cikgu wan nor & cikgu rashidah..
last beraya rumah cikgu-cikgu tahun 2010..
girl only okeh..





ok picture prove eh.. next year ada lagi ke tidak tak taw la..
yelah masing2 ada yang dah kerja.. yang masih belajar pon ada...
esok lusa ada yang kahwin...
susah pulak nak gather macam ni lagi kan...
insyaallah lepas ni reunion bawak family ke..
hahahaha...


picture yang ni masa nak gerak pegi rumah cikgu rashidah...



picture kitorang je...
mana nya gambar cikgu oiii..
hahahaha..
dah balik dalam kereta baru perasan tak bergambar dengan cikgu..
tak patut betul...
suma tak sabar nak pegi tengok wayang gamaknya...


next kat alamanda...
saje la nak habiskan masa tengok wayang sementara tunggu cikgu katy sampai...
tp at the end tak jadi pegi rumah dia...
end up dekat putrajaya snap picture...
hahahaha..
suma muka gila bergambar nih..









aku rasa banyak lagi picture tapi tak larat nak belek satu2...
kemain suma... dapat tab terus bergambar..
i like u...
hahahahaha...

p/s: next journey to Port Dickson okeh guys...
in planning insyaallah...

0 comments: