CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, October 3, 2010

serabut....

title pon da serabut.. so ape lg mmg serabut la... hahahahahahaahha.... ntah la,skang ni bz gler,da la x lm je lg final... dgn test nya, presentation nya, quiz lg... tekanan perasaan tol... lm2 blh jd gler.. tp nak bt mcm mn an... da nm pon student..... jadual padat gler....
4 oct: presentation audit
6 oct: test TAXATION
7 oct: test MAF 330 & program doa slamat kembara kesatria
11 oct: teat AUDIT
12 oct test FAR 315
13 oct: test BEL
15 oct: quiz AUDIT...
tension!!!!!!!!! ak nak blik umah.... bkn pe, 4 NOV nntparents ak akan berangkat ke tanah suci mekah... time 2 plak da la ada final exam kompem2 la x dpt nak anto.... wawawa.... bl dpt taw je pasal uh gase mcm nak nangis gler2 r... kuat kan semangat!!!!!..
chaiyok2...

FINAL EXAM:
27 OCT 2010: FAR 315
31 OCT 2010: ETR 300
2 NOV 2010: MAF 325
4 NOV 2010: AUD 390
8 NOV 2010: TAX 370
11 NOV 2010: MAF 330


blik cuti sem awal pon apa ada... x da org kat umah pon... wawawawawawa.... cool je la....
jgn jadi bdak kecik....
hmm.....

0 comments: