CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 13, 2011

nak g ke x nak......


aih..... nak pegi ke dak??? tanda tanya untuk minggu ini ialah...... nak join ke x nak piknik ngan dak2 kelas ak minggu nih... hmmmm, ak bkn x nak join diorng pegi taw.... nak sgt,bkn slalu dpt together sm2 kan.... ak pon jarang hang out ngan diorng kat cn... tp 2 la... :(( prestasi ak sem ni agak teruk jgak.. :( then minggu ni da start cuti study week sbnrnya... kalo blh mmg ak namo ganggi cuti study week ak... tp bdak2 ni kt just hari ahad n isnin je... take a rest be4 we continue our journey...

first2 dl cadangan nak bt dkt janda baik pahang, itu mmg la ingt nak tolak namo join.. then after that gamai yg x blh join sbb jauh sgt an... then tuko lak ke melaka... time 2 ak da sihat skit so ak ckp la ok blh aja.. lagi2 kalo g melaka blh la ak jmp ma BFF kat sn... rnd ngan dia sgt2... tetiba la mak ngah ckp kita tuko plan ag kita g kalumpang.. adeh.. :-< tp ok la dekat skit an... tp yg bt ak x taw nak bt keputusan 2 sbb mgu ni aje dpt blik 2 paper test ak MGT n FAR yg sgt menhancus kan hati ak... =((



pict of kalumpang... ada la sikit2 pict nya.. kalo x pat g pon bt penyedap rasa pon blh la..hahahahahhha... keputusan masih x pasti.... ahaks..



lawa kan......

selama 4 sem ngan diorng... hampir 2 tahun kenal... x sangka da lama kan n cepat je ,masa berlalu.. hope we will stay together in another semester...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~end~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

0 comments: