CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, November 1, 2011

hang out with my roomate ;)

hang out ngan my roomate...miss aqilah ainaa.....
gila punya plan ak hbs test week ingt nk rest...
mmg dah set dlm mind ni lepas je hbs test FAR 400 ak nk balik tidoq smp esok pg....
hahahahaha...
da bp ari x ckp tido ni weh....
dah 2 alih2 kak qila ajak ak kuar g jln2 sbb dia bosan sgt2....
aku pon ape lg orng dah ajak kan....
ak pon da lm x kuar kot....

kak qila... lepas kn paksa br bg ak hambek gambo dia....:-p
ehem2 cik adik ni sudah ada yg punya ye...
jgn lepas ni ada yg msg ak nk no tepon lak.. hahahahaha
(pesanan dr kak qila sendiri :-p )



hujan2 pon kuar jgak nih.....
nak buek mcm no dah telanjur kuar 2 kan...
bio basah kuyup pon still kuar jgak....
hahahahahahha...


nyum..... nyummm.... mcm sedap jek kek nih kan....
terliur lak ak tgk.....
sapo nk blanjo den kek nih :((

cantik kan baju nih....
saje la ak selit kan sekali baju nih...
lawa gyle... i like like like......
huhuhuhuhu...
bila blh pakai baju mcm nih...
hahahahahha...


ni time jalan2 sambil berposing sakan nama nya....
hahahahaha....
kak qila dlm terpaksa 2....
still comey gitu kan....

dekat tangga pon jadi la ko nak posing ye...
amboi-amboi......


x dapat begambo ngan harimau betol pon x pe la....
janji ada gak harimau 2 kan...
hahahahaha...


sweet sgt kan... kann.. kan...


kosong kan kat PKNS ngan PAS...
mmg sakit hati btol la... br pukol 8 lebih da tutup....
bengkek je mak nok...
so pusing2 la kat PAS... nasib la ada jgak kedai yg bukak kan....
bkn shah alam ni tgh bandor ke...
tp shopping complex tutup awl gyle....


aih.... mkn sambil jaln nih...
hujan kat lua 2 tp still mkn ais krim....
ishk2...
huhuhuhuhuhu...
nyway enjoy my day 2day....
thanks 2 kak qila sbb ajak kuar...
walaopon last min plan kan....
thanks kak :* love u.. muahhh muahhh....

0 comments: