CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 27, 2011

KEMBARA HATI BERSAMA MCC


kembara hati bersama MCC bertempat di rumah Siti Khadijah anak-anak yatim puteri meru klang...


program kedua anjuran MCC (Melati Computer Club) untuk sesi september 2011- januari 2012.
thanks 2 pengarah projek cik ROHAIFIZA BT YEAN untuk program yg sgt cemerlang dan bagus....


AJK2 yg set up tempat... caiyok2 guys... bersungguh2 nih... niceeee...


hah ni plak sbnrnya nk tngkap pict kucing nih.. nm kucing ni mimie... mata biru siot.. comei gyle.. d sbb kan dia suka lari terpaksa la cik kak kita ni pegang.. hahahahah... cute an.. agresive jgak..


ni antara asik-adik yg tinggal dkt rumah siti khadijah nih.... comey2 owh.... tp ms mula2 dtg 2 ak naik hang jgak la sbb bnyk no ragam (sbnrnya ak yg cpt naik hangin, hahahahaha).. tp last2 diorng enjoy...
akak syg la korng suma....

ketua program bg ucapan.. chaiyok2 roy!! hehehehe.....


ni antara adik2 yg under ak nora n imah... group 5... 3 pompuan 2 laki.....
suma pon comey2....

pertandingan menara straw yg paling tinggi... hahahahaha... ak nye group out terus.. x imbang langsung.... ape kessss..... hahahahaha.... tp nice sbb diorng enjoy main bnd nih...

hah yg ni syokkk gyle sbbbbb nye.... adik2 yg kn denda tp kakak2 fasi yg kn buat... ni depa kn menari ikot lagu korea... nasib baik la kakak fasi sempoi2 belaka.... menari wehhhhh.... i want nobody nobody bout uuuu............. hahahahaaha.....

hah ni lagi satu group yg kn denda... actually bnyk je adik2 yg kn denda tp dua ni menarik dgt2.. hahahahaha.... yg ni kn denda jd katak.... sempoiiiii la.... hahahaha... ong... ong... ong....


ni plak time tok sukanneka...... amboi kakak2 fasiiii amboi semoat g eh tangkap gambarr.... hahahahahahahaha......
pancing botol ye adik2 jgn pancing akak2 ni plak.. huhuhuhuhuhu...
group i menang ok..... ktorang dpt pancing 15 botolll taw..... suka adik2 ni pancing ye....


akak2 fasi pon join main nih....


main siput... siput... siput... hahahahaha... tertoleh2 kepala dak2 nih....

majlis penutup.... huhuhu... sedey lak kan... cepat je ms berlalu....


time nak naik bas.... time kasih pakcik dtg tepat pd ms nya.... hehehehehe...

adik2 ni sanggup turun tgk ktorang nak gerak balik UiTM.... huhuhuhu.... sampai mcm 2 skali.... bye2 suma.... insyaallah ada jodoh kita jumpa lagii... sayonara... hehehehehe...

~the end~

so...... arini ak enjoy sgt2... even penat gyle ngan panas terik tapi happy sgt2 cos sebelum ni x pernah g umah anak2 yatin kan.... rasa dekat je ngan mereka....
insyaallah kalo ada umor yg panjang sem dpn MCC blh la bt event mcm ni lagi.... insyaallah...

so penutupnya.... thanks a lot 2 suma!! tanpa kerjasama anda semua program ini x kan dpt berjalan ngan sempuran nya....

0 comments: