CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, June 24, 2012

we are family...

salam wbt...
saja nak post something.. event ni lama da lepas..
about a week.. tapi baru berkesempatan nak update kat blog..
first of all congratulation to my cousin and his wife abg yas and kak azizah..

pengantin baru nih...
congrats to both of them..
baju kak azizah sangat cantik..
tapi ak x sempat nak cilok bunga yang dia pegang tuh.. hahahahaha..

this is one big family...
ni family sebelah my mom... supposed lagi ramai tapi malu2 pulak diorang kan..
adik beradik mak 11 orang x masuk lagi ipar2 and anak cucu..
muat ke pelamin nih kalo suma ada...
hahahahahaha... ni pun nak snap pic kn adjust bnyk kali..
apa-apa pun i love them...

with my aunty and cousin..

me, kak maz and ayong..
my family.. ;)

my aunty and her daughter, acha and me..
jom sesi bergambar bersama cousin tersayang..
anyway tempat sangat la cantik...
and aku pun da lama x bergambar..
apa lagi snap je la apa ada.. hahahahaha...









sebelum balik sempat lagi bergambar dekat pelamin..
ambik berkat sat no...
mana nak taw lepas ni ada jodoh turn aku pulak ke..
amboii gatal.. belajar tak habis lagi ada hati eh..
hahahahahhaa.. gurau jek...
so this is my family...

p/s: comei lak aku pakai tudung macam tu eh..
adoiii perasan la pulak kan kan...
ada aku kesah ke???
hikhik...

0 comments: