CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 4, 2012

3 week before final exam..

salam wbt...
habis dah cuti hari gawai... seminggu berlalu..
apa aku buat seminggu cuti???
macam-macam aku buat kot... hikhik...
lepas test FAR 430 aku balik rumah...
sabtu ahad macam biasa la teman my mom shopping..
hari isnin pulak terpaksa balik shah alam atas sebab ada janji dengan coordinator practical..
masih tak ada jawapan masa aku balik shah alam hari isnin tu..
then hari selasa aku call madam yusarina..
and alhamdulillah akhirnya...
lepas lama aku tunggu dan tunggu...
akhirnya atas pertolongan madam yusarina...
aku berjaya di tempatkan d AMACC MANAGEMENT SERVICES di jalan reko kajang..
thank you madam!!!
then khamis aku balik shah alam balik for real..

ok so story pasal lain plak..
kat atas ni jadual final exam aku...
all information exhibited here is valid as of 28th may 2012..
so ni lah paper yang akan aku ambik sem nih...
suma sekali 5 paper actually sebab paper FAR 450 aku tak ambik sem nih..
so korang... tak lama je lagi nak exam... ada la dalam 23 hari dari sekarang..
apa lagi.. jangan main-main dah ye...
nasihat ni untuk diri sendiri... hahahahaha...
so apa yang aku nak buat sekrang nih..
owh ye tak boleh nak tulis panjang-panjang sebab hujung minggu ni aku ada test CRG 530...
x start study pape lagi nih...
2 minggu ni aku agak busy... nanti bila dah ok aku sambung hupdate blog ni ye...

0 comments: