CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 18, 2013

full time housewife.. ahaks..

assalamualaikum wbt..

hyeee ada orang tak?? kalau tak ada pun takpe lah..
biarlah saya membebel sensorang kat sini ye..
ngeeee :-D
disebabkan kebosanan yang teramat sangat (TERAMAT ye)
terpikir lak nak update blog ni..

housewife???
oh my.....
i'm still single and not married. yet!
just lepas habis practical training memang tak ada buat ape pun..
duduk kat rumah layan anime (sampai dah naik bosan!)
baru-baru ni baru la seronok sikit sebab ada hobi baru selain tengok anime kan..
my new hobby harus lah....
MEMASAK!!
seriously ??
sape yang kenal saya tahu la kot saya ni agak malas dalam bab memasak nih..
tak pandai masak macam my BFF yang lain.. (jelous taw)

saya pun tak sempat nak ambil gambar ke ape..
tapi kat sini nak kongsi la resipi yang saya cuba..
pada yang tak pandai masak macam saya boleh la cuba..
simple and nice..

percubaan pertama nya.. saya masak~
MEE HAILAM
Credit to  http://www.raihannavanilla.blogspot.com/
kalau korang rasa nak cuba masak boleh la lawat blog tu..

percubaan kedua saya ialah....
NASI MINYAK
credit to http://dapurcomelku.blogspot.com
dan pencuci mulut boleh di cari disitu...
PUDING COCKTAIL BERKUAH..

saya nak tulis resipi pun rasa macam malas pun ada jugak..
ishk2 ada ke patut kan..
hehehehe.. bukan ape kalau korang tengok sendiri kat blog diorg lagi puas hati..
siap ada picture lagi taw bahan ape suma..

so saya galak kan korang lawat la blog tu ye.. ngeee :-D
ok sampai sini je la dulu..
mata ni pon rasa macam da nak tertutup je.. kekekeke...
bye~~

0 comments: